Beskrivelse

Teknikk

Kjøkkeninnredning fra Sigdal.

Hvitevarer fra AEG.

Baderomsinnredning fra Sigdal.

Brannvarsling med boligsprinkelanlegg.

Porttelefon med toveis videokommunikasjon.

Solavskjerming med motorstyrt screen.

Vinduer og balkongdører i alu-tre.

Tremmergulv av Kebony på balkonger.

Hjemmesentral og trådløs router for internett, digital-tv og fasttelefoni.

Kompaktanlegg for balansert ventilasjon, varmegjenvinning og oppvarming av varmtvann.

El gulvvarme i våtrom.

Heis til alle etasjer.

Underliggende parkeringsanlegg.

Tilgang til gjesteleilighet

 

GENERELT

Prosjektet omfatter tre bygninger;

Byggetrinn 1: «Hus 3» med 10 leiligheter og underliggende parkeringsanlegg.

Byggetrinn 2: «Hus 2» med 12 leiligheter og underliggende parkeringsanlegg.

Byggetrinn 3: «Hus 1» med 10 leiligheter og underliggende parkeringsanlegg.

 

Deler av bygningsmassen står direkte på utsprengt fjell. Resterende deler er fundament med peler til fjell.

Byggene oppføres i tunge konstruksjoner; støpt underetasje og prefabrikkerte betongdekker i etasjeskiller og tak samt vertikale, bærende elementer i brannisolert stål.

 

Betong i vegger mellom leilighetene, trekledning på yttervegger og betongdekker med tremmergulv av Kebony på terrasser og balkonger samt rekkverk i glass og galvanisert stål.

 

En heis pr hus. Heisen går til alle etasjer. Heisalarm med toveis kommunikasjon. Parkeringsanlegg rommer p-plasser for leilighetene.

 

STANDARD - LEILIGHETER

Gulv

Boligrom leveres med en-stavs eikeparkett, våtrom med keramiske fliser, innvendige boder/tekniske rom og vaskerom med belegg, bod i fellesgang med belegg og bod i underetasjen med stålglattet og støvbundet betong.

 

Vegg

Innvendig vegger i boligrom leveres med sparklet gips/betong, malt i lyse og harmoniske farger.

Bad og WC leveres med keramiske fliser. Vaskerom/teknisk rom/bod leveres med sparklet gips malt med våtromsmaling.

 

Himling

Alle himlinger leveres sparklet og malt i lyse farger. Enkelte himlinger (f eks gang, våtrom, kjøkken) nedfores blant annet for å skjule rørføringer og ventilasjon. Leilighetene vil få en generell takhøyde på ca 2,50 m. I rom med nedforet himling vil takhøyden være ca 2,30 m.

 

Listverk

Belistning i malt listverk av kunststoff. I rom med parkettgulv leveres gulvlist i samme farge som veggen.

 

Vinduer

Vinduer og balkongdører i alu- tre, tofarget (inne/ute); tilpasset standard fasadefarge og innredningsfarger. Vinduer leveres med energispareglass.

 

Dører

Kompakte, slette ytterdører med lyd- og brannklasse og med FG-godkjente låser. Balkongdører leveres i samme utførelse som vinduene. Innvendige dører i leilighetene leveres som kompakte, profilerte dører.

 

Terrasser/balkonger

Trepanel på vegger og i himling, tremmegulv i hardt treverk (Kebony). Rekkverk leveres med håndløper og stendere av galvanisert stål med fyllinger i tre og herdet glass.

 

Oppvarming og ventilasjon

Kompaktanlegg i hver leilighet for oppvarming av varmtvann, ventilasjon og varmegjenvinning. Gulv i våtrom leveres med elektriske varmekabler med gulvføler og termostat. Panelovner i nødvendig grad i øvrige rom. Kompaktanlegget plasseres i bod/teknisk rom/vaskerom.

 

Energiklasse

Bygningene oppføres i henholdt til teknisk forskrift 2017. Energimerking/attest overleveres ved ferdigstillelse.

 

Fordelingsskap

Endelig plassering av fordelingsskap avgjøres ved detaljprosjektering. Skapet vil i størst mulig grad bli plassert i bod/vaskerom, bad eller gang. Fordelingsskapets dør vil være synlig i rommet.

 

Målere

Det er individuell måling av strømforbruk for hver leilighet.

 

Elektro

Det leveres elektriske uttak i et beregnet antall basert på leilighetens størrelse. Antall punkter er individuelt tilpasset den enkelte leilighet og det utarbeides eget romskjema som angir plassering av elektriske punkter.

 

Sikkerhetsanlegg

Det leveres brannvarslingsanlegg og boligsprinkelanlegg med sprinkelsentral i teknisk rom i underetasjen. Det leveres adgangskontroll/ porttelefon med toveis videokommunikasjon.

 

IKT

Det leveres hjemmesentral og trådløs router for internett, digital-tv og fasttelefoni. Abonnementsavgift betales av kjøper.

 

Solavskjerming

Det leveres nødvendig solavskjerming med manuelt motorstyrt screen.

 

Sportsbod

Sportsbod til hver leilighet i felles gang eller i underetasjen.

 

Parkering

Det leveres garasjeplass for hver leilighet i underliggende parkeringsanlegg. Heiser fra parkeringsanlegget til alle etasjer i hvert hus.

 

Det leveres kjøreport med fjernstyrt åpningsautomatikk.

 

 

STANDARD INNREDNINGSPAKKE

Kjøkken

Innredning leveres fra Sigdal, modell Scala Palett i fargen S 4000- N. Benkeplate 30 millimeter laminat, i fargen «Hvit betong 606». (Andre farger kan velges i tilvalgprosessen, se info om dette under). Stål kum og ettgreps armatur. Avtrekksvifte type Slim Line i rustfritt stål. Kjøkkentegninger for de ulike leilighetene kan fås hos megler. Kjøkkentegningene kan avvike fra illustrasjonene i salgsprospektet.

 

Hvitevarer kjøkken

Det leveres hvitevarer fra AEG; integrert stekeovn montert i høyskap, induksjonstopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøl/fryseskap.

 

Bad

Innredning fra Sigdal, modell Lilje Palett i fargen S4005-Y20R. (Andre farger kan velges i tilvalgprosessen, se info om dette under). Heldekkende servant med ettgreps armatur. Speil med integrert sidelys og stikkontakt på hovedbad. Speil uten sidelys på bad 2/gjestetoalett. Dusjhjørne med herdet glass, størrelse 90 cm x 90 cm. Vegghengt toalett. Tegninger for de ulike leilighetene kan fås hos megler. Tegningene kan avvike fra illustrasjonene i salgsprospektet.

 

Vaskerom/bod

I vaskerom leveres rustfri skyllekum med veggbatteri, slangekran for vaskemaskin, og tilhørende vannlåssikret avløp. Sluk i gulv.

 

Tilvalg

Det kan etter kjøpers ønske gjøres enkelte endringer av leveransen før og under første del av byggeperioden. Før byggestart vil det utarbeides liste med priser og frister for bestilling.

 

FELLESAREALER

Adkomst til eiendommene

Adkomstveier blir asfaltert og opplyst med gatebelysning. Nedkjøring til parkeringsanlegget for Hus 1 og 2 er på nordsiden av Hus 1, og på sydsiden av Hus 3 for Hus 3.

 

Langestrandveien er offentlig vei og vedlikeholdes av Sandefjord kommune. Fra avkjøringen fra Langestrandveien og inn til byggene er veien privateid av Langestrand Vest Borettslag, og skal vedlikeholdes av borettslaget eller den borettslaget engasjerer. Det er etablert gang- og sykkelvei fra krysset mellom Langestrandveien/Framnesveien og inn til sentrum.

 

Adkomst inn til leilighetene/adgangskontroll/ porttelefon

Hovedinngangene blir lagt til østsiden av byggene. Det er heis og trapp opp til alle etasjer både fra hovedinngang og fra parkeringsanleggene i underetasjen av alle tre bygg. Det leveres adgangskontroll/porttelefon med toveis videokommunikasjon. Det leveres ringetablå og automatisk døråpner ved hovedinngang. Ringeknapp også utenfor hver leilighet.

 

Belysning

Bevegelssensor for belysning i fellesarealer.

 

El-bil

Det blir tilrettelagt mulighet for el-billading i parkeringsanleggene. El-billaderen kan eventuelt kjøpes av hver enkelt som tilvalg.

 

Fellesarealenes standard.

Hovedinngangsdør i aluminium og glass, vinduer i aluminium og tre. Gulv og trapperom i innvendige fellesarealer blir flislagt, vegger blir levert i sparklet og malt gips eller betong og i tak blir det levert systemhimling. Rekkverk i trapperom blir levert i glass og rustfritt stål.

 

Parkeringsanleggets dekke vil bli lagt med drensasfalt. Betongvegger og betonghimling blir sprøytemalt.

Kjøreporter med fjernstyrt åpningsautomatikk.

 

Sportsboder i parkeringsanlegget vil ha dør, lettvegger mellom bodene, betonggulv og betonghimling.

 

Felles uteområder

Adkomstveier på området blir asfaltert. Plenarealer anlegges med sportsplen. Lekeplasser blir anlagt i henhold til bestemmelsene i gjeldende reguleringsplan.

Felles uteoppholdsareal i syd opprettsholdes som naturtomt.

 

Gjesteleilighet

Det tilbys tilgang til døgnleie av gjesteleilighet for borettslagets beboere, for tiden i leilighetskomplekset i Verkstedveien 2/4, vest for Framnæskollen. Denne gjesteleiligheten har et soverom, stue, kjøkken og bad og er møblert. To sengeplasser i soverommet og to i stue (sovesofa).

 

Gjesteparkering

Det leveres oppmerkede parkeringsplasser utvendig, på østsiden av byggene. Parkeringsplassen blir asfaltert.

Utbygger kan tilby leie av ytterligere parkeringsplasser i parkeringshus i Verkstedveien 2/4. Parkeringshuset har betalingsautomat samt mulighet for lading av el-bil.

 

Heis og trapp

Heis og trapp i hvert bygg og til alle etasjer. Heisen tilfredsstiller kravene til tilgjengelighet.

 

Parkering og teknisk informasjon

Det leveres en parkeringsplass pr. leilighet i underetasjen.

Heiser fra parkeringsanlegget til hver etasje i hvert bygg. Tekniske rom og enkelte sportsboder bli plassert i garasjeanleggene.

 

I parkeringsanlegget vil netto takhøyde være minimum 2,10 meter i kjørebane og ved oppstillingsplasser. Det kan forekomme noe lavere takhøyde inne ved vegger og ved/ langs tekniske anlegg og stålkonstruksjoner/ ventilasjon mv. Det vil bli merket med høydemåler på utsiden av kjøreporten som en sikkerhet.

 

Postkasser

Det medfølger en låsbar postkasse for hver leilighet plassert i felles inngangsparti i 1. etasje i hvert bygg.

 

Renovasjon

Søppelhåndtering for boliger blir håndtert i henhold til gjeldende forskriftskrav.

 

Sportsboder

Det leveres 1 stk. sportsbod, 5 m2 til hver leilighet. Boder for leilighet type A og type E blir plassert i felles gang i etasjene ved leilighetene. Boder for leiligheter type B plasseres i parkeringsanlegget.

 

Sykkelparkering

Det blir etablert sykkelparkering i henhold til reguleringsbestemmelsene.

 

Utvendig vannkran

Det leveres 2 stk. frostsikre utekraner pr hus.

 

Teknisk beskrivelse

Arbeidene utføres i henhold til «Teknisk forskrift 2017» (TEK 17). Forskriften skal sikre at tiltak planlegges, prosjekteres og utføres ut fra hensyn til god visuell kvalitet, universell utforming og slik at tiltaket oppfyller tekniske krav til sikkerhet, miljø, helse og energi.

 

FORBEHOLD

Beskrivelse og illustrasjoner er utarbeidet som orientering om bygningene og boenhetenes viktigste bestanddeler, funksjoner og overflater.

 

Det kan bli nødvendig å fravike leveringsbeskrivelsen av tekniske og praktiske grunner eller fordi det kommer nye offentlige pålegg.

 

Det kan også bli nødvendig å justere bygningers plassering på tomten i forhold til situasjonsplanen som følge av uforutsette grunnforhold og/eller offentlig pålegg.

 

Det tas derfor forbehold om slike nødvendige endringer, men disse skal ikke forringe den standard utbygger har satt.

 

I tegningsmaterialet kan det være inntegnet elementer av illustrerende art (kan være vist med stiplet linje), som ikke er med i leveransen, det være seg møblering, blomster og beplanting, men også bygningsmessige detaljer som form på dører og vinduer, fasadedetaljer og materialvalg.

 

Det tas forbehold om endringer i plantegninger for fremføring av sjakter til ventilasjonsanlegg og elektriske føringer. Dette kan påvirke arealberegningen for boenheten.

 

Med dagens tette boliger og miljøvennlige malingstyper kan det være fare for «heksesot» inne i boligene. Alle boliger bør derfor ventileres godt de første årene, og man bør være forsiktig med bruk av levende lys og gass innendørs. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.

 

I nye bygg vil det normalt oppstå riss ved skjøter og sammenføyninger, dels pga uttørking av materialer og dels fordi forskjellige type materialer beveger seg forskjellig ved temperatursvingninger og forskjell i luftfuktighet. Dette kan ikke forlanges utbedret hvis ikke dårlig håndverksmessig utførelse påpektes ved overtagelse.

 

Dersom prosjektet ikke fullføres i den form som pr dags dato er planlagt, forbeholder utbygger seg retten til å endre prosjektet for ikke oppførte bygninger. Slike endringer skal ikke i vesentlig grad endre lys- og solforhold for oppførte bygninger.

 

Det tas forbehold om eventuelle feil i beskrivelsen.

 

GARANTIER

Det stilles garantier i henhold til Bustadsoppføringslova.

 

Etasjeoversikt HUS 2

12 leiligheter i fire etasjer

som henvender seg mot sjø, lys og luft.

 

Tre leiligheter i fjerde etasje.

Tre leiligheter i tredje etasje.

Tre leiligheter i andre etasje.

Tre leiligheter i første etasje.

 

Leiligheter fra 85,2 m2 til 113,7 m2 BRA.

 

Moderne, presis funksjonalisme. Urbant uttrykk.

 

Felles adkomstsone med heis.

 

Parkering og boder i underetasje.

Tilgang til gjesteleilighet.

 

Illustrasjon, HUS 2, 2. etg

 

Beskrivelse

Beskrivelse